Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Σάλτσα μανιταριών


Υλικά
1 κρεμμύδι
6 - 7 μανιτάρια
Αλάτι
πιπέρι
2 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές σούπας αλεύρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.
Σε τηγάνι βάζουμε λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μετά ρίχνουμε τα μανιτάρια να μαραθούν.
Ρίχνουμε τον ζωμό αλάτι και αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να λιώνουν.

Πατάμε με το πιρούνι να λιώσουν όλα και ρίχνουμε το πιπέρι την σκελίδα σκόρδο λιωμένη.

Ρίχνουμε το αλεύρι αραιωμένο με νερό και ανακατεύουμε να πήξει.
Αν θέλετε για μακαρόνια θα βάλετε και 1 φλιτζάνι τυρί κεφαλογραβιέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: