Υλικά
3 μακρόστενα φραντζολάκια
6 ντομάτες
Αλάτι
πιπέρι
ελιές
ρίγανη
σκόρδο
ζάχαρη
τυρί φέτα
Εκτέλεση
Λιώνουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με τραμμένη φέτα. Πλένουμε
τις ντομάτες και αφαιρούνε τα σπόρια.
Στο κενό βάζουμε την φέτα και κομματάκια ελιές ρίχνουμε την ζάχαρη
αλάτι πιπέρι την ρίγανη και περιχύουμε λίγο λάδι.
Σε ταψί βάζουμε αλουμινόχαρτο τις ντομάτες και τα βάζουμε
στον φούρνο στο γκριλ για 10 – 15 λεπτά.
Κόβουμε τα ψωμάκια κατά μήκος πασπαλίζουμε με λάδι και
ρίγανη και βάζουμε για λίγο στο γκριλ.
Σερβίρουμε τα ψωμάκια και από πάνω δύο ντομάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου