Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Αποξηραμένα εσπεριδοειδών


Υλικά
Πορτοκάλια
Λεμόνια
Νεράντζια.






Τρόπος παρασκευής


Πλένετε τα πορτοκάλια κάτω από τρεχούμενο νερό και το κόβουμε σε πολύ λεπτή φέτες.


Απλώνετε σε χαρτί ψησίματος και αφήστε να στεγνώσουν για μερικές ώρες.


Απλώστε τα σε ταψί και τοποθετήστε στους 60 ° C προθερμασμένο φούρνο.


Αφήστε την πόρτα μισάνοιχτη και ξηραίνεται για αρκετές ώρες μέχρι την αποξήρανσή τους.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως ένα μικρό δώρο ή διακόσμηση στην κουζίνα.



Μπορούμε να τα διακοσμήσουμε με αποξηραμένα πορτοκάλια, κανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: