Υλικά
1 φλιτζάνι θρυμματισμένο σολομό (125 γραμ.)
1 σαντιγύ (250 ml)
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
λίγο τσίλι
ζυμαρικά
Εκτέλεση
Πρώτον, μαγειρέψτε τα ζυμαρικά.
Βάλτε σε τηγάνι τον Σολομό και τηγανίστε.
Προσθέστε το τσίλι το Αλεύρι, ανακατεύουμε την κρέμα
γάλακτος αφήστε να βράσει να δέση η σάλτσα.
Περιχύνουμε με τη σάλτσα τα ζυμαρικά και σερβίρουμε σε πιάτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου