Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Γεμιστά μανιτάρια με τυρί και μπέικον

Υλικά
10 Μανιτάρια φρέσκα στρογγυλά
10 κουταλάκια γλυκού μπλε τυρί
10 φέτες μπέικον
4 – 5 πατάτες
λάδι
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες να κρατάνε λίγο και τις κόβουμε κυδωνάτες.
Λαδώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε τις πατάτες ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με βρεγμένο χαρτί κουζίνας αφαιρούμε το κοτσάνι τους και βάζουμε από μια κουταλιά τυρί στο εσωτερικό τους.
Τυλίγουμε κάθε μανιτάρι με μια φέτα μπέικον και ανοίγοντας κενά ανάμεσα στις πατάτες βάζουμε τα μανιτάρια με το μπέικον.
Ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά στους 200 ° C.

Σερβίρουμε τα μανιτάρια με πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: