Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ζαχαρωτά καρύδια

Υλικά
1 ασπράδι αυγού
1 κουταλιά σούπας νερό
500 γραμ. καρύδια καθαρισμένα
125 γραμμάρια ζάχαρη
½ κουταλιά γλυκού Αλάτι
½ κουταλιά γλυκού κανέλα

Εκτέλεση
Χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα με την ζάχαρη και το αλάτι.
Ανακατέψτε το νερό με τα καρύδια και περάστε τα από την μαρέγκα. Βάλτε καρύδια σε ένα φύλλο ψησίματος και ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 120 βαθμούς μια ώρα.
 Κάθε 15 λεπτά τα γυρνάμε τα βγάζουμε και πασπαλίζουμε κανέλα..

Οι ξηροί καρποί όταν παγώσουν μπορούν να φυλαχτούν στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: