Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Σάλτσα κρέατος με μανιτάρια για μακαρόνια

Υλικά
250 γραμ. μοσχαρίσιο κρέας πολύ ψιλοκομμένο
λάδι
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι γλυκού κόκκινο πιπέρι
1 φλιτζάνι ζωμός βοδινού
θυμάρι
100 γραμ. μανιτάρια
1 κουταλιά αλεύρι
2 κουταλιές σούπας πάστα ντομάτας


Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε λάδι και τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέτουμε τα κομμάτια κρέας πολύ ψιλοκομμένο, και τα τσιγαρίζουμε, προσθέτουμε την πάπρικα και το θυμάρι.
Ρίχνουμε τον ζωμό κρέατος, την ντομάτα και μαγειρεύουμε για 50 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει το κρέας πολύ.
Όταν το κρέας είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέστε τις φέτες μανιτάρια, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει για λίγο ακόμα.
Βάζουμε το αλεύρι που έχουμε διαλύσει σε κρύο νερό και ανακατεύουμε για λίγο.

Σερβίρουμε πάνω από μακαρόνια και αν θέλουμε ρίχνουμε τριμμένο τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: