Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Τσιπς τυριού

Υλικά
½ κιλό κεφαλογραβιέρα τυρί
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά το τυρί με το αλεύρι σε ένα μπολ.
Βάζουμε λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι στη συνέχεια, τοποθετήστε το σε μέτρια φωτιά.
Βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας του μίγματος τυριού στο τηγάνι και το απλώνουμε.
Αφήστε το τυρί να λιώσει και τα άκρατου να ροδίσουν. Μαγειρέψτε χωρίς να αγγίξετε, για περίπου 3 λεπτά, στη συνέχεια, με μια σπάτουλα γυρίζουμε όταν ξεκολλά εύκολα από το τηγάνι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2 λεπτά.

Στραγγίζετε σε χαρτί κουζίνας. Επαναλάβετε με το υπόλοιπο τυρί. Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: