Υλικά
½ κιλό κεφαλογραβιέρα τυρί
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά το τυρί με το αλεύρι σε ένα μπολ.
Βάζουμε λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι στη συνέχεια, τοποθετήστε
το σε μέτρια φωτιά.
Βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας του μίγματος τυριού στο τηγάνι
και το απλώνουμε.
Αφήστε το τυρί να λιώσει και τα άκρατου να ροδίσουν. Μαγειρέψτε
χωρίς να αγγίξετε, για περίπου 3 λεπτά, στη συνέχεια, με μια σπάτουλα γυρίζουμε
όταν ξεκολλά εύκολα από το τηγάνι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2 λεπτά.
Στραγγίζετε σε χαρτί κουζίνας. Επαναλάβετε με το υπόλοιπο
τυρί. Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου