Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Λαβράκι με βότανα


Υλικά
300-400 γραμ. ψαριών
150 γραμ. φρέσκο σπανάκι
2 σκελίδες σκόρδο
8 κομμάτια ντοματίνια
λεμόνι
αλάτι
χρωματιστό πιπέρι σκόνη
βασιλικός και θυμάρι ψιλοκομμένο
βολβοί φαγώσιμοι
πλατύφυλλο μαϊντανό

Εκτέλεση

Πλύνετε τα ψάρια και στεγνώσετε τα, περάστε τα με αλάτι και χρωματιστό πιπέρι και βάλτε τα σε μια ελαφρώς καυτό τηγάνι με λίγο λάδι.
Ψήνουν και στις δύο πλευρές με 12 έως 15 λεπτά.
Ψιλοκόψτε τα μυρωδικά και τα ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο.
Πριν από το τέλος του μαγειρέματος των ψαριών Τρίψτε με αυτό το μίγμα.

Παίρνουμε το σπανάκι και φέτες ντομάτας και ρίχνουμε στο τηγάνι με το ελαιόλαδο και το σκόρδο, το αλάτι, ανακατεύετε και σερβίρετε ως ορεκτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: