Υλικά
8 καρότα
1 κουταλιά σούπας κοφτή βούτυρο
1 πρέζα ζάχαρη
αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα βάζουμε να βράσουν με κρύο νερό. Όταν μαλακώσουν (να τρυπιούνται με το πιρούνι αλλά να μην διαλύονται) τα στραγγίζουμε.
Τα κόβουμε σε κύβους.
Σε τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να κάψει και προσθέτουμε τα καρότα, αλάτι και πιπέρι.
Σοτάρουμε για 3-4 λεπτά και σερβίρουμε σαν γαρνιτούρα.
8 καρότα
1 κουταλιά σούπας κοφτή βούτυρο
1 πρέζα ζάχαρη
αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα βάζουμε να βράσουν με κρύο νερό. Όταν μαλακώσουν (να τρυπιούνται με το πιρούνι αλλά να μην διαλύονται) τα στραγγίζουμε.
Τα κόβουμε σε κύβους.
Σε τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να κάψει και προσθέτουμε τα καρότα, αλάτι και πιπέρι.
Σοτάρουμε για 3-4 λεπτά και σερβίρουμε σαν γαρνιτούρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου