Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Μικρές γεμιστές πιπεριές τυλιγμένες με μπέικον

Υλικά
25 φρέσκες μικρές πιπέρια τύπου κέρατο
14 κουταλιές σούπας τυρί κρέμα
2 φλιτζάνια τριμμένο τυρί τσένταρ
30 φέτες μπέικον

Εκτέλεση
Κόψτε κοτσάνια από τις πιπεριές και Αφαιρέστε τους σπόρους από τις μέσα.
Γεμίστε κάθε πιπεριά με τυρί κρέμα και πασπαλίζουμε με τυρί τσένταρ στην κορυφή.
Τυλίξτε 1 φέτα μπέικον γύρω από κάθε πιπέριά και στερεώστε με οδοντογλυφίδα.

Τοποθετήστε τα σε χαρτί ψησίματος και τοποθετήστε το σε φούρνο 200 βαθμού για 10 έως 15 λεπτά ή μέχρι μπέικον να ψηθεί πλήρως.

Βγάλτε και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: