Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Μπακαλιάρος με αυγό και σάλτσα βουτύρου

Υλικά
4 Φιλέτα μπακαλιάρου χωρίς πέτσα
Αλάτι και μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές σούπας Ελαιόλαδο
16 κουταλιές σούπας βούτυρο
2 αυγά βραστά αποφλοιωμένα και χοντροκομμένα
1 κουταλιά σούπας Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
Θερμαίνουμε τον φούρνος στους 200° C.
Τοποθετήστε τον Μπακαλιάρο σε ένα ταψί και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι περιχύνουμε με λάδι.
Ψήστε μέχρι ο μπακαλιάρος να μαγειρευτεί μέχρι μέσα περίπου 15 λεπτά.
 Λιώστε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ανακατέψτε τα αυγά και μαγειρεύουμε 1-2 λεπτά.
Χωρίστε τον Μπακαλιάρο στα πιάτα και με κουτάλι περιχύστε τη σάλτσα πάνω από την κορυφή.

 Γαρνίρετε με μαϊντανό σερβίρετε με φέτες λεμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: