Υλικά
4 Φιλέτα μπακαλιάρου χωρίς πέτσα
Αλάτι και μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές σούπας Ελαιόλαδο
16 κουταλιές σούπας βούτυρο
2 αυγά βραστά αποφλοιωμένα και χοντροκομμένα
1 κουταλιά σούπας Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Θερμαίνουμε τον φούρνος στους 200° C.
Τοποθετήστε τον Μπακαλιάρο σε ένα ταψί και πασπαλίστε με
αλάτι και πιπέρι περιχύνουμε με λάδι.
Ψήστε μέχρι ο μπακαλιάρος να μαγειρευτεί μέχρι μέσα περίπου
15 λεπτά.
Λιώστε το βούτυρο σε μια
κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ανακατέψτε τα αυγά και μαγειρεύουμε 1-2 λεπτά.
Χωρίστε τον Μπακαλιάρο στα πιάτα και με κουτάλι περιχύστε τη
σάλτσα πάνω από την κορυφή.
Γαρνίρετε με μαϊντανό
σερβίρετε με φέτες λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου