Υλικά
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλάκια γλυκού ξύσμα λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
1 φλιτζάνι μαλακό κατσικίσιο τυρί
2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
12 φέτες (όχι λεπτές) προσούτο
1/2 ματσάκι ρόκα για στολισμένα
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε το λάδι, το ξύσμα λεμονιού και το χυμό λεμονιού μαζί
σε ένα μικρό μπολ.
Ανακατέψτε κατσικίσιο τυρί και το σκόρδο μαζί σε ένα άλλο
μικρό μπολ.
Απλώστε ένα λεπτό στρώμα του μίγματος κατσικίσιο τυρί σε
κάθε κομμάτι προσούτο, τυλίγουμε κάθε κομμάτι σε ρολάκι και τα τοποθετούμε σε
πιατέλα .
Περιχύνουμε με την βινεγκρέτ λεμονιού και αλατοπιπερώνετε.
Γαρνίρουμε πιατέλα με μαϊντανό, και ρόκα αν θέλετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου