Υλικά
4 μήλα
1 αυγό
100 γραμ. αλεύρι
200 ml γάλακτος
2 κουταλιές σούπας νιφάδες αμυγδάλου
τριμμένα καρύδια
ζάχαρη
βανίλια
κανέλα
σαντιγί και
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μήλα, να απαλλαγούμε από τους σπόρους και τα κόβουμε
σε χοντρές ρόδες.
Με το αλεύρι, το αυγό, το γάλα, τα καρύδια, τα αμύγδαλα και
τη ζάχαρη προετοιμάζουμε ένα μίγμα.
Παίρνουμε τις φέτες μήλα τις τυλίγουμε με το κουρκούτι και
τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Αμέσως μετά πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.
Διακοσμήστε με την κτυπημένη κρέμα και σοκολάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου