Υλικά
100 γραμ. φέτα
1 φύλλο κρούστας
40 γραμ. σουσάμι
50 γραμ. μέλι
15 γραμ. ρακί
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο κρούστας και βάζουμε στη μέση τη φέτα την
οποία την έχουμε σε ένα παραλληλόγραμμο κομμάτι. Ρίχνουμε το μισό σουσάμι και
το μισό μέλι. Διπλώνουμε το φύλλο
κρούστας και στις άκρες για να κολλήσει
βρέχουμε με το ρακί. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Εναλλακτικά μπορείτε να την ψήσετε στον φούρνο γυρνώντας και
από τις δύο πλευρές.
Το σερβίρουμε αμέσως ζεστό και ρίχνουμε από επάνω το μέλι
και το σουσάμι που έχουν περισσέψει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου