Υλικά
4 πιπεριές τσίλι
1 1/2 κουταλιά σούπας μαύρη ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας πετιμέζι
1 κουταλιά σούπας ξύδι Βαλσάμικο
3 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά σούπας Λάδι
Εκτέλεση
Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε τις πιπεριές και το
σκόρδο.
Τα αφαιρούμε και τα λιώνουμε.
Τα επαναφέρουμε στο τηγάνι και προσθέτουμε την ζάχαρη, το
ξύδι και το πετιμέζι.
Μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα και να έχει ένα σκούρο
χρώμα.
Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε ή φιλάμε για παραγωγή
άλλων συνταγών.
Προσοχή είναι πολύ καυτερή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου