Υλικά
1 ψαρονέφρι χοιρινό
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα δεντρολίβανου
6 κλαδιά δενδρολίβανο
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 250 °. Τρίψτε το ψαρονέφρι με
ελαιόλαδο και αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, και 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα
φρέσκα φύλλα δεντρολίβανο
και στη συνέχεια, δένουν το ψητό με σπάγκο κουζίνας.
Βάλτε ψητό σε ένα βαρύ ταψί να ροδίσει από όλες τις πλευρές σε
μέτρια-υψηλή φωτιά.
Βάζουμε το ψαρονέφρι σε ταψί στο φούρνο και ψήνουμε στους 150
° C, περίπου 2 ώρες. Αφήστε το ψητό στην άκρη για 20 λεπτά πριν το κόψετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου