Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ψητό ψαρονέφρι με δεντρολίβανο

Υλικά
1 ψαρονέφρι χοιρινό
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα δεντρολίβανου
6 κλαδιά δενδρολίβανο

Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 250 °. Τρίψτε το ψαρονέφρι με ελαιόλαδο και αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, και 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα δεντρολίβανο
και στη συνέχεια, δένουν το ψητό με σπάγκο κουζίνας.
Βάλτε ψητό σε ένα βαρύ ταψί να ροδίσει από όλες τις πλευρές σε μέτρια-υψηλή φωτιά.

Βάζουμε το ψαρονέφρι σε ταψί στο φούρνο και ψήνουμε στους 150 ° C, περίπου 2 ώρες. Αφήστε το ψητό στην άκρη για 20 λεπτά πριν το κόψετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: