Υλικά
150 γραμ. ροκφόρ (ή μπλε τυρί)
3 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
300 γραμ. κρέμα γάλακτος
Λίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Λιώνουμε το ροκφόρ με ένα πιρούνι.
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το ροκφόρ και τα μυρωδικά σε
μία κατσαρόλα και τα ανακατεύουμε.
Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 3΄-4΄, μέχρι να
δέσει η σάλτσα.
Ανακατεύουμε συνεχώς με μία ξύλινη κουτάλα για να μη μας
κολλήσει.
Όταν είναι έτοιμη την περιχύνουμε πάνω από το φαγητό μας.
Συνδυάζεται πολύ ωραία με κοτόμπουκιές, με θαλασσινά αλλά και με οποιοδήποτε άλλο κρεατικό και με
ζυμαρικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου