Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Γεμιστές πιπεριές με καπνιστό σολομό

Υλικά
18 πιπεριές μικρές πιπεριές (όχι καυτερές)
240 γραμ. τυρί κρέμα
2 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος, συν για γαρνιτούρα
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, συν για γαρνιτούρα
2 κουταλιές γλυκού ξύσμα λεμονιού
Αλάτι και πιπέρι
18 κομμάτια λεπτές φέτες καπνιστό σολομό

Εκτέλεση
Κάντε μία τομή κατά μήκος σε κάθε πιπεριά και αφαιρέστε τους σπόρους
Στεγνώστε τις πιπεριές με χαρτί κουζίνας.
Ανακατέψτε το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το σχοινόπρασο, το ξύσμα, το αλάτι, και το πιπέρι σε ένα μπολ.

Γεμίστε τις πιπεριές με το μίγμα τυριού και τυλίξτε μια λωρίδα σολομού γύρω από κάθε πιπέριά και ασφαλίστε με μια οδοντογλυφίδα γαρνίρετε με κρέμα γάλακτος και το σχοινόπρασο, αν θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: