Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ρολό Τυρί τσένταρ με καρύδια


Υλικά
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
1 κουταλιά της σούπας Μουστάρδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού Σάλτσα ταμπάσκο
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένη πιπεριά
1/4 φλιτζάνι χοντροκομμένα καρύδια


Εκτέλεση
Τοποθετήστε το τυρί τσένταρ σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέστε την μουστάρδα, το ταμπάσκο, τον μαϊντανό και την πιπεριά. Ανακατέψτε μέχρι τα συστατικά κατανέμονται ομοιόμορφα, αν χρειαστεί, διορθώστε με μουστάρδα και ταμπάσκο.


Τοποθετήστε ένα κομμάτι πλαστικό περιτύλιγμα φαγητού σε μία καθαρή επιφάνεια.
Βάλτε το μείγμα τυριού κατά μήκος κυλήστε το πλαστικό, φτιάχνοντας ένα ρολό μέτρια χοντρό.

Αφαιρέστε προσεκτικά το πλαστικό απλώστε στη μεμβράνη τα τριμμένα καρύδια και κυλήστε το ρολό να κωλύσουν σε όλη την επιφάνια του.

Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. Σερβίρετε κομμένο σε ροδέλες νε ψημένο ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: