Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Μοσχάρι ραγού


Υλικά
250 γραμ. φιλέτο ή κόντρα φιλέτο
αλάτι
σάλτσα σόγιας
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
3 κουταλιές της σούπας λάδι
1 πράσο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κόκκινη πιπεριά
2 ντομάτες
50 γραμ. φιστίκια
10 μαύρες ελιές


Εκτέλεση
Το κρέας κομμένο σε κομμάτια, το βάζουμε σε ένα μπολ, με το αλάτι και περιχύνουμε με τη σάλτσα σόγιας, προσθέστε το αλεύρι, ανακατεύετε και αφήστε το για 5 ώρες σε δροσερό μέρος.
Βάλτε στην φωτιά μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρέας, προσθέστε ψιλοκομμένα πράσα, σκόρδο, ψιλοκομμένες πιπεριές σε λωρίδες.

Τέλος προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τα φιστίκια και τις ελιές, και τα ψήνουμε για λίγο. Σερβίρετε με ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: