Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Αμυγδαλωτά με Amaretti


Υλικά
3 ασπράδια αυγών
300 γραμ. ζάχαρη άχνη
2 σφηνάκι λικέρ Amaretto
200 γραμ. αμύγδαλα τριμμένα σε αλεύρι

Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Χτυπάμε τα ασπράδια αυγού σε μαρέγκα.


Αναμιγνύουμε το μείγμα αλεύρι αμυγδάλου με τη ζάχαρη άχνη και την μαρέγκα ανακατεύουμε τέλος λίγο λίγο το Amaretto λικέρ.
Ωστόσο, αν δεν σας αρέσει το αλκοόλ, μπορείτε να το παραλείψετε.

 Όταν η ζύμη γίνει αφράτη την ανοίγουμε μα ένα πλάστη και τα κόβουμε σε ροδέλες πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη (με μέτρο, όχι πάρα πολύ )

Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 με 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: