Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Γλυκόξινη σάλτσα για τηγανιτές πατάτες (πατατάκια)

Υλικά

3 ντομάτες
1 κόκκινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 καυτερή πιπεριά
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
1 κουτ. σούπας ξίδι
1 κουτ. σούπας Λάδι

Εκτέλεση


Στο μπλέντερ βάζουμε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά  και την καυτερή πιπεριά.

Σε κατσαρόλα βράζουμε τον χυμό από το μπλέντερ και προσθέτουμε την ζάχαρη, το ξίδι, και το λάδι.


Βράζουμε μέχρι να πιεί τα υγρά του και να μείνει μια ελαφριά συμπυκνωμένη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: