Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Βούτυρο με γεύση σκόρδου.

Υλικά
200 γραμ. βούτυρο
100 γραμ. τυρί κρέμα
5 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1/2 Κουτ. γλυκού λευκό πιπέρι
Προαιρετικά ρίγανη

Εκτέλεση

Σε μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη κρέμα.


Την διατηρούμε στο ψυγείο όπως το βούτυρο.

Αν θέλουμε ποιο ελαφριά γεύση βράζουμε για λίγο τις σκελίδες σκόρδου και μετά τις πολτοποιούμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: