Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Σάλτσα τυριών

Υλικά

100 γραμ. τυρί φέτα
50 γραμ.  μπλε τυρί
50 γραμ. τυρί τσένταρ
200 γραμ. κρέμα μαγειρικής
Γάλα
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 κουτ. σούπας γεμάτη βούτυρο
ρίγανη
αλάτι




Εκτέλεση
Σε κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο και το αλεύρι σοτάρουμε ρίχνουμε λίγη κρέμα και λίγο γάλα.



Προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν.
Σύμφωνα με την πυκνότητα συμπληρώνεται με γάλα.



Πασπαλίστε με ρίγανη, μαύρο πιπέρι και αλάτι αν χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: