1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
2 κουτ. σούπας ηλιόσποροι
1 σκελίδα σκόρδο
8 + 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε τον βασιλικό.
Καβουρδίζουμε τους ηλιόσπορους.
Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά και τα κάνουμε μια ομοιόμορφη κρέμα.
Βάζουμε σε βαζάκια βάζοντας λίγο λάδι από πάνω.
Διατηρείτε στο ψυγείο για λίγες εβδομάδες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου