Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Σαλάτα Βαυαρίας πατάτας

Υλικά
500 γραμ. πατάτες βρασμένες με τη φλούδα τους
λίγο ζωμό λαχανικών
λίγο μηλόξυδο
1 φλιτζάνι τουρσί χοντροκομμένο
1 κρεμμύδι
λίγο μουστάρδα
αλάτι
τριμμένο μαύρο πιπέρι
φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
φύλλα μαϊντανού
ελαιόλαδο


Εκτέλεση
Βράστε τις πατάτες με τη φλούδα τους και αφήστε να κρυώσουν
Ρίξτε σε ένα κατσαρόλι τον ζωμό λαχανικών και λίγο μηλόξυδο


Ψιλοκόψτε το τουρσί και προσθέστε το στον ζωμό


Στη συνέχεια, ψιλοκόψτε το σχοινόπρασο, μαϊντανό και τα κρεμμύδια, προσθέτουμε στο τηγάνι, προσθέστε αλάτι και πιπέρι


Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.


Καθαρίζουμε τις πατάτες και τα ψιλοκόβουμε της προσθέτουμε στο μίγμα


Όλα τα ανακατεύουμε καλά και φυλάξτε στο ψυγείο για μια ώρα για να ξεκουραστούν.

Στη συνέχεια, προσθέστε λίγο λάδι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: