Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Σπιτικό ξινόγαλα

Υλικά
1 φλιτζάνι γάλα
1 κομμάτι ψωμί κόρα

Εκτέλεση
Βάλτε το γάλα να θερμαίνεται σε θερμοκρασία περίπου 30 ° C, και αυτό γιατί θα ξεκινήσει γρηγορότερα το ξινόγαλο, αλλά είναι γιατί στο χλιαρό γάλα θα βάλουμε ένα κομμάτι ψωμί κόρα και θα το αφήσουμε σε ένα ζεστό μέρος για 12-24 ώρες.


Στη συνέχεια αφαιρέστε την κόρα  και η ξινή κρέμα είναι έτοιμη.




Δεν υπάρχουν σχόλια: