Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Μπισκότα μελιού

Υλικά
5 αυγά
250 γραμ. βουτύρου
300 γραμ. αλεύρι
150 γραμ. ζάχαρη
50 ml ξύδι
12 γραμ. σόδα
100 γραμ. μέλι

Εκτέλεση
Σε μπέν μαρί θερμάνετε τα αυγά με τη ζάχαρη, το μέλι και το βουτύρου.

Προσθέστε στο ζεστό μείγμα την σόδα ανακατεμένη με το ξίδι, το οποίο εξουδετερώνεται μερικώς με σόδα και δεν θα ενοχλεί στο στόμα και τέλος, προσθέστε το αλεύρι.

Αφήστε τη ζύμη να κρυώσει στο ψυγείο όλη τη νύκτα και την επόμενη ημέρα πλάστε σε 4-5 φύλλα.
Ανοίξτε σε ψιλά φύλλα και ψήστε στον φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Κόψτε τα φύλα σε κομμάτια ή κάντε τα βάση για τούρτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: