Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Μπάλες αυγών

Υλικά
2  αυγά
2 κουτ. σούπας τυρί
αλάτι
βούτυρο  για το  λάδωμα  στα φορμάικα ψησίματος

Εκτέλεση
Χωρίζουμε τους κρόκους από το ασπράδι προσέχοντας να μην σπάσουν οι κρόκοι αυγού και τους βάζουμε σε ξεχωριστά μπολάκια.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και ανακατεύουμε με το τυρί και λίγο αλάτι να γίνει ένα μίγμα.


Σε βουτυρωμένα φορμάικα βάζουμε τον κρόκο γεμίζουμε με το μίγμα και ψήνουμε στους 180 ° C. Για 10 λεπτά.

Αφαιρούμε τα φορμάικα και σερβίρουμε πάνω από ψημένο ψωμί.

Μπορούμε αν θέλουμε να βάλουμε και κομματάκια ζαμπόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: