Γάλα πλήρες με όλα τα λιπαρά.
Εκτέλεση
Όταν το γάλα το χτυπήσουμε στο μίξερ πήζει και γίνετε
σαντιγί.
Συνεχίζοντας να το χτυπάμε θα αρχίσει να διαχωρίσει το
βούτυρο και το αποβουτυρωμένο γάλα.
Θα ξεχωριστή το βούτυρο και το βουτυρόγαλα. Η όλη διαδικασία
διαρκεί περίπου 10-12 λεπτά.
Σουρώνουμε σε ύφασμα και θα μείνει το βούτυρο που θα το
βάλουμε στο ψυγείο.
Το αποβουτυρωμένο γάλα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε
πίτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου