Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πατάτες γεμιστές

Υλικά
3 μεγάλες πατάτες
6 αυγά
βούτυρο
μαύρο πιπέρι
αλάτι
μαϊντανό
τριμμένο τυρί
πιπεριές διάφορα χρώματα για γαρνιτούρα

Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε με την φλούδα μέχρι να μαλακώσουν.


Κόβουμε τις πατάτες μαζί με το φλούδι στην μέση και αφαιρούμε λίγο από το κέντρο.


Σε βουτυρωμένο ταψάκι στήνουμε τις πατάτες και στο κενό βάζουμε από ένα αυγό. αλάτι πιπέρι και λίγο τυρί τριμμένο από πάνω.



Βάζουμε για 15 λεπτά στον φούρνο στους 150 ‘.

Σερβίρουμε με λίγο τριμμένο μαϊντανό και ροδέλες πιπεριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: