Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Κομπόστα Κρεμμυδιού

Υλικά
500 γραμ. κόκκινο κρεμμύδι
100 γραμ. ζάχαρη
200 ml κόκκινο κρασί
θυμάρι

Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό βάζουμε την ζάχαρη και ετοιμάζουμε την καραμέλα προσθέστε τις ψιλοκομμένες φέτες κρεμμυδιού και κλωναράκια θυμαριού.

Τηγανίζουμε καλά μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει (περίπου 5 λεπτά). 

Στη συνέχεια ρίχνουμε όλο το μείγμα από κόκκινο κρασί και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά μέχρι την απαιτούμενη πυκνότητα.


Σερβίρετε κρύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: