Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Χοιρινό σουβλάκι με μπέικον Volta Koyzina

Υλικά
300 γραμ. χοιρινό τύπου σνίτσελ
6 φέτες καπνιστό μπέικον
αλάτι
φρέσκο μαύρο πιπέρι
2 κουτ. γλυκού Μουστάρδα
1 κουτ. σούπα λάδι
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
Ρίγανη
πάπρικα


Εκτέλεση
Σε μπόλ βάζουμε το αλάτι το πιπέρι, την Μουστάρδα, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, την πιπεριά ψιλοκομμένη την Ρίγανη και την πάπρικα και ανακατεύουμε καλά.

Περνάμε τα σνίτσελ με λάδι και από τις δύο πλευρές. 


Σε πιατέλα απλώνουμε το μπέικον 


βάζουμε από πάνω τα σνίτσελ και αλείφουμε το μίγμα να πάει παντού.


Τυλίγουμε σε ρολό κόβουμε σε κομμάτια 2,5 cm και περνάμε σε σουβλάκια.



Ψήνουμε στα κάρβουνα αλλά και στον φούρνο για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς.



Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας και σαλάτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: