Υλικά
1/2 φλιτζάνι φιστίκια
1/2 φλιτζάνι καρύδα
1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης (Κουάκερ)
1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι λάδι
200 γραμ. σοκολάτα
4 αυγά
1 κουτ. σούπας μέλι
Εκτέλεση
Στο μούλτι τρίβουμε τα φιστίκια και τα καρύδια να γίνουν σκόνη.
Σε μπέν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα.
Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε να γίνουν μια
ζύμη.
Προσθέτουμε την σοκολάτα και ανακατεύουμε.
Βάζουμε σε φορμάκια και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για
περίπου 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου