Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Σουβλάκια Ψαριού μαριναρισμένα σε πάπρικα

Υλικά
500 γραμ. φιλέτα ψαριών

Μαρινάτα
1 κομμάτι κόκκινη πιπεριά
1 κουταλιά σούπας πάπρικα
2 σκελίδες σκόρδο
1 πρέζα θυμάρι
2 κουταλιές σούπας ηλιέλαιο
Αλάτι

Εκτέλεση
Κόβουμε τα φιλέτα ψαριών χωρίς κόκαλα σε μικρούς κύβους  2Χ2 cm.



Τα αλατίζουμε και τα βάζουμε σε σακούλα για να τραβήξουν.


Ετοιμάζουμε την μαρινάτα βάζοντας όλα τα υλικά σε μπλέντερ.
Βάζουμε τα φιλέτα σε μπόλ και τα ανακατεύουμε με την μαρινάτα και αφήνουμε για μια ώρα να μαριναριστούν.


Περνάμε τα φιλέτα σε καλαμάκια ή οδοντογλυφίδες και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα.



Ψήστε στους 170  C ανάλογα με το μέγεθος των φιλέτων από περίπου 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: