Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ψημένο αυγό με μοτσαρέλα


Υλικά

2 τμ αυγά
1 μοτσαρέλα
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μπέικον
1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
βασιλικός
αλάτι


Εκτέλεση

Σε πυρίμαχο σκεύος βάζουμε δύο φέτες μοτσαρέλα, από πάνω το μπέικον και σπάμε τα δύο αυγά, αλατίζουμε.



Σκεπάζουμε με άλλα δύο φέτες μοτσαρέλα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό.



ψήνουμε για περίπου 20-30 λεπτά χωρίς να το σκεπάσουμε.



Σερβίρουμε με ντομάτα αγγούρι και φρυγανισμένο ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: