1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (χωρίς κόκκαλα)
50 γραμ. αλεύρι
1 αυγό
πιπέρι
1 κρεμμύδι
λάδι για τηγάνισμα
τριμμένη φρυγανιά
Εκτέλεση
Πλένουμε το φιλέτο ψαριού και το στραγγίζουμε καλά.
Στο μούλτι περνάμε το κρεμμύδι.
Κόβουμε το ψάρι σε πολύ ψιλά κομμάτια σχεδόν σαν κιμά.
Ανακατεύουμε το ψάρι, το κρεμμύδι το αυγό, πιπέρι, αλάτι και
το αλεύρι και φτιάχνουμε μια ζύμη.
Τοποθετούμε την ζύμη σε ζελατίνα και με το ρολό το ανοίγουμε
σε φύλο πάχος από 1 έως 1,5 εκατοστά.
Κόβουμε σε μπάρες. Τις βάζουμε στην κατάψυξη να σφίξει για 1
έως 2 ώρες για να σφίξουν
Τηγανίζουμε τις μπάρες αφού πρώτα τις περάσουμε από φρυγανιά.
Μπορείτε να αφήσετε τις μπάρες στην κατάψυξη και να τις έχετε
όποτε τις χρειαστείτε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου