Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Ντίπ σαρδέλας

Υλικά
125 γραμ. βούτυρο
4 – 5 σαρδέλες χωρία κόκαλα
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
αλάτι
τριμμένο μαύρο πιπέρι
Κόκκινες καυτερές πιπεριές
ζάχαρη
χυμό λεμονιού

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τις σαρδέλες, και το βούτυρο την καυτερή πιπεριά.


Προσθέστε το βούτυρο, το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι τον χυμό λεμονιού, 1 κουταλάκι του γλυκού κρυσταλλική ζάχαρη, αλάτι διακριτικά αν χεριάζετε (δοκιμάστε).


Όλα Ανακατέψτε τα στο μούλτι να γίνει ένα απαλό ντιπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: