Υλικά
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κομμάτι κόκκινη πιπεριά
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι
400 γραμ κονσέρβα ντομάτες
1 κουτ. σούπας μέλι
400 γραμ. φασόλια ξερά βρασμένα
4 αυγά
75 γραμ. τυρί φέτα
1 λεμόνι σε κομμάτια
Ψωμί
αλάτι
τριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο 1/2 ψιλοκομμένο κρεμμύδι και
ψιλοκομμένες
κόκκινες πιπεριές. Στη συνέχεια, προσθέστε ψιλοκομμένο σκόρδο και τσιγαρίζουμε
περίπου 1-2 λεπτά.
Προσθέστε τις ντομάτες και το μέλι. Σιγοβράστε χωρίς καπάκι,
περίπου 8 λεπτά.
Προσθέστε τα φασόλια, το αλάτι, το πιπέρι και τα αφήνουμε να
σιγοβράσουν περίπου 3-4 λεπτά.
Σπάστε τα αυγά στο τηγάνι ή βάλτε τα με ένα κουτάλι για να μην
διαλυθούν σε όλη την σάλτσα, βάλτε την φέτα σε κομμάτια και σκεπάστε με το
καπάκι να σιγοβράσει 6-8 λεπτά.
Προσθέστε φέτες λάιμ ή λεμόνι και σερβίρεται με ψωμί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου