Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Κρύες γεμιστές πιπεριές


Υλικά
9 κομμάτια πιπεριές διαφόρων χρωμάτων
140 γραμ ζαμπόν πουλερικών
Άνηθο
2 κουτ. σούπας κομμάτια τυρί κρέμα
1 κουτ. σούπας ψιλοτριμμένο κεφαλοτύρι
6 βραστά αυγά
1 λουκάνικο πουλερικών
αλάτι
τριμμένο μαύρο πιπέρι
200 γραμ. μπλε τυρί



Εκτέλεση
Ανοίγουμε τις πιπεριές από πάνω και αφαιρούμε τους σπόρους από το εσωτερικό πλύνετε και αφήστε το να στεγνώσουν.

Ετοιμάζουμε την γέμιση βάζοντας σε ένα μπολ, το μαλακό τυρί, το ψιλοκομμένο ζαμπόν το λουκάνικο, ψιλοκομμένο άνηθο, τα αυγά, αλάτι, μαύρο πιπέρι και το μπλε τυρί.
Πατάμε με το πιρούνι για να ενοποιηθούν και να γίνει μια κρέμα. Δεν το βάζουμε σε μπλέντερ γιατί θα αραιώσει πολύ.

Στο τέλος γεμίστε τις πιπεριές και τοποθετήστε στο ψυγείο για να στερεοποιηθεί και μπορεί κάλλιστα να κοπούν σε φέτες.

Είναι εξαιρετικό για κρύα πιάτα, ή απλώς με ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: