Υλικά
2 κουταλιές σούπας λάδι
2 κρεμμύδι
1 κουτ. γλυκού κάρυ
400 ml ζωμό λαχανικών
ή κοτόπουλου
αλάτι
τέσσερα χρώμα πιπέρι
Μαϊντανός
Εκτέλεση
Στο τηγάνι βάζουμε το λάδι και το κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλές
φέτες μέχρι να μαλακώσει.
Στα κρεμμύδια προσθέτουμε κάρυ και αναμιγνύουμε για περίπου
ένα λεπτό.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι
Σβήνουμε με τον ζωμό και αφήστε το να σιγοβράσει μέχρι να
μαλακώσουν.
Στο τέλος στην σάλτσα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Αν δεν σας αρέσει το κάρυ, το παραλείπετε και προσθέστε πάπρικα
και βότανα.
Είναι πολύ ωραία με ψητά λουκάνικα αλά και μέσα σε
σάντουιτς, Hot dog
, burger
.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου