Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Μαριναρισμένο φιλέτο σολομού στην σχάρα

Υλικά
4 φιλέτα σολομού (200 γραμμάρια)
800 γραμ. ντοματίνια

Μαρινάτα:
100 ml ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο
5 γραμ. ζάχαρη
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι
τριμμένο μαύρο πιπέρι
5 γραμ. δεντρολίβανο
Μαϊντανός

Φασκόμηλο

Εκτέλεση
Σε μπόλ ανακατεύουμε το λάδι, σκόρδο, ζάχαρη, αλάτι, μπαχαρικά και βότανα πολτοποιημένα για να προετοιμάσει τη μαρινάδα.

Βάζουμε τα φιλέτα σολομού στη μαρινάδα και μαρινάρουμε για περίπου δύο ώρες στο ψυγείο.


Τα μαριναρισμένες φιλέτα τα ψήνουμε στην σχάρα μαζί με ντοματίνια κατά την διάρκεια του ψησίματος αλείφουμε με την υπόλοιπη μαρινάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: