Υλικά
4 ψωμάκια ή μία φραντζολίτσα
4 αυγά
λίγο βούτυρο
2 λουκάνικα
μερικές φέτες ζαμπόν
τυρί τριμμένο
αλάτι
πιπέρι
φετάκια τυρί του τοστ
Εκτέλεση
Ανοίγουμε τα ψωμάκια στην κορφή και βγάζουμε λίγη από την ψίχα.
Αντίστοιχα στην φραντζόλα.
Βάλτε στο εσωτερικό μια στρώση από τυρί τσένταρ ή άλλο για
τοστ.
Χώνουμε στο εσωτερικό τα λουκάνικα ή και κύβους ζαμπόν κομμένα
σε μικρά κομμάτια και βάζοντας ένα μικρό κομμάτι βούτυρο.
Τέλος, προσθέστε τα αυγά ... με αλάτι και πιπέρι και
τοποθετήστε σε ταψάκι στον φούρνο στους 180-200 ° C για 5-10 λεπτά. (Μέχρι να ψηθεί
το αυγό) σερβίρετε ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου