Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Τριαντάφυλλα κοτόπουλου με ζαμπόν

Υλικά
300 γραμ. στήθος κοτόπουλου
4-5 φέτες ζαμπόν
Πιπέρι καγιέν
τριμμένο μαύρο πιπέρι
πάπρικα
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
4 κουταλιές σούπας λάδι

Εκτέλεση
Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε λουρίδες βάζουμε μια φέτα μπέικον και τα γυρνάμε σε σπείρες καλύπτουμε με άλλη μια φέτα μπέικον και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα.

Σε τηγάνι βάζουμε λάδι και περνάμε και από τις δύο πλευρές ρα ρολά να πάρουν χρώμα.
Ρίχνουμε λίγο νερό και ανακατεύουμε να πάρει την γεύση από τον πάτο του τηγανιού.




Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα σκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.

Διαλύουμε το αλεύρι σε λίγο ζωμό και το βάζουμε στο ζουμί το αφήνουμε 2 – 3 λεπτά να δέση η σάλτσα και είναι έτοιμο να το σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες ή πουρέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: