Υλικά
7 μήλα
500 ml ριζάλευρο (μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με μπέικιν)
1 κούπα γάλα
2 κουτ. σούπας ζάχαρη
1 κουτ. γλυκού κανέλα
1 αυγό
3 φλιτζάνια αλεύρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μήλα και αφαιρούμε το κέντρο τα κουκούτσια.
Κόβουμε τα μήλα σε ροδέλες.
Αραιώνουμε το ριζάλευρο ή το μπέικιν με το γάλα βάζουμε την
ζάχαρη, το αυγό και την κανέλα και ανακατεύοντας ρίχνουμε 2 φλιτζάνια αλεύρι να
γίνει ένας χυλός πηκτός.
Περνάμε τα μήλα στο αλεύρι μετά στον χυλό και τα τηγανίζουμε
μέχρι να ροδίσουν.
Τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν.







Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου