Υλικά
50 γραμ. ανάλατα αποφλοιωμένα φιστίκια
1 μικρό κρεμμύδι
20 γραμ. τζίντζερ
2 σκελίδες σκόρδο
200 ml ζωμό κοτόπουλου
1 κουταλιά γλυκού πάπρικα
2 - 3 κουταλιά σούπας
λάδι
1 κουταλάκι γλυκού κάρυ
Χυμό από ένα λεμόνι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι βάζουμε 2
κουταλιές της σούπας.
Προσθέστε χοντροκομμένο κρεμμύδι, το τζίντζερ, το σκόρδο, τα
φιστίκια τριμμένα σε σκόνη, μέχρι να ροδίσουν, προσθέτουμε την πάπρικα και το
κάρυ πιπέρι, το χυμό ενός λεμονιού.
Ανακατεύουμε απαλά το ζωμό. Αφήστε 10-15 λεπτά να βράσει και
ανακατεύουμε με μια λεία σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου