Υλικά
100 γραμ. ζαμπόν
1 λουκάνικο
1 φρατζόλα ψωμί (καλυτέρα μπαγιάτικο)
150 γραμ τριμμένο τυρί
1 μικρή πατάτα (τριμμένη)
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
3 κουταλιές βούτυρο
3 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Εκτέλεση
Τρίβουμε την μικρή πατάτα στον τρίφτη. Ψιλοκόβουμε το φρέσκο
κρεμμυδάκι. Κόβουμε το ζαμπόν και το λουκάνικο σε ψιλά κομματάκια.
Σε τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και σοτάρουμε την πατάτα ρίχνουμε το λουκάνικο και το ζαμπόν.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα βάζουμε αλάτι, πιπέρι και τα
ρίχνουμε στο τηγάνι να κάνουμε μια ομελέτα, ρίχνουμε το κρεμμυδάκι.
Παίρνουμε το ψωμί (καλύτερα μπαγιάτικο) το κόβουμε από την
επάνω μεριά και βγάζουμε ένα στρώμα την ψίχα.
Βάζουμε μέσα την ομελέτα πασπαλίζουμε με πάπρικα και βάζουμε
το τριμμένο τυρί από πάνω.
Το βάζουμε στον φούρνο (γκριλ) για 32-3 λεπτά, το κόβουμε σε
χοντρές φέτες και σερβίρουμε με σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου