Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Σάλτσα καφέ-ρούμι επικάλυψη για φρούτα, μπισκότα και γλυκά


Υλικά
50 γραμ. βούτυρο
5 κουταλιές σούπας μαύρη ζάχαρη
1 κουταλιές σούπας μέλι
1 κουταλιές σούπας καφέ
50 ml κρέμα γάλακτος
2-3 κουταλιά γλυκού ρούμι


Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα, λιώστε το βούτυρο, προσθέτουμε τη ζάχαρη, ανακατεύουμε συνεχώς. Στη συνέχεια, προσθέστε το μέλι, espresso καφέ.


Στη συνέχεια, προσθέστε την κρέμα γάλακτος και πασπαλίστε με ρούμι.
Διατηρήστε το ζεστό μέχρι την επικάλυψη.


Συμβουλή: Προσθέστε τον καφέ και το ρούμι προσεκτικά όσο ταιριάζει στο γούστο σας.

Στην φωτογραφεία το έχουμε βάλει σε ανανά ψημένο στην σχάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: