Υλικά
4 πατάτες
2 λουκάνικα
300 γραμ. μπέικον
300 γραμ. ζαμπόν
300 γραμ. τυρί Γκούντα
2 ντομάτες
2 κουταλιές σούπας κέτσαπ
2 σφηνάκια ξύδι
2 κουταλιές βούτυρο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες και της περνάμε από τον χοντρό ξύστη.
Βάζουμε το ξύσμα πατάτας σε μπόλ και το ξύδι για 4 – 5 λεπτά.
Στραγγίζουμε καλά το ξύδι και απλώνουμε σε ταψάκι να
σκεπάσει όλο τον πάτο και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 μέχρι να ξεροψηθεί
περίπου 30 λεπτά και ψεκάζουμε με το βούτυρο.
Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει λίγο η πατάτα και απλώνουμε
από πάνω την κέτσαπ, μετά το μπέικον, το ζαμπόν, τα μανιτάρια και το τυρί σε
όλη την επιφάνια. Προσθέτουμε σε φέτες τις ντομάτες και ψήνουμε στον φούρνο
μέχρι να λιώσει το τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου